Senteret sitt bannerbilde

Tilbud om COVID 19 TEST ved Midsund legekontor

24. november 2021

For innbyggere på Midsund som har luftveissymptomer eller er nærkontakter til personer med bekreftet COVID 19 infeksjon starter vi tilbud om COVID testing alle virkedagermellom kl 12:45- kl 13:30 ved Midsund legekontor

BESTILL legetime via nettsiden til Midsund legekontor eller Helserespons app.

Start melding med COVID TEST

Opplys om du har

-symptomer (hoste/feber/tap av smaks- eller luktesans)

- er nærkontakt (gjerne fødselsdato til nærkontakt) til COVID pos. Testa person

- mistanke hvord u kan har smitta deg

Sendt henvendelse til snenest kl 11:30.

Du få melding om time innen kl 12:00.

Møt (helst med bil) presis foran legekontoret. Legen vil komme ut til deg, ta test og stille deg noen spørsmål.

Prøver blir som oftest analysert innen 24 timer og du kan se  resultatet på helsenorge.no. Dette forutsetter Bank ID.

Tilbud om lokal COVID testing drives i samarbeid med Molde kommunes smittevernteam med intensjon om å korte ned reisetid for alle, som av medisinske årsaker behøver COVID testing og å reduser reisebehov for de som potensiell kan være COVID smitta.

Gjerne gir oss tilbakemelding om hvordan tjenesten oppleves og om det er noe, vi kan forbedre.

 

Influensavaksinering 2021

21. oktober 2021

Influensavaksinering for både risikogrupper og årets målgrupper (følg lenken for å komme til FHI`s sider for nærmere informasjon)

ved MIDSUND LEGEKONTOR

begynner 02.11.2021  

Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem.

Da skriver du MIDSUND navnet ditt og fødselsdatoen din og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: MIDSUND Ola Hansen 0405190 ønsker influensavaksine gjerne i neste uke.Tjenesten er gratis. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

Du kan også kontakte oss ved hjelpe av app fra Helserespons eller bruk hjemmesiden vår.

Møt presis!

 

 

Allergivaksinering

15. juli 2021

Fom september 2021 skal vi ved Midsund legekontor starte opp med "allergivaksinering". For pasienter som har alvorlig sesongavhengig allergi uten tilstrekkelig effekt av tablett- og lokalbehandling og spesifisk allergi er påvist med hud- eller blodtest, er dette en lovende behandling. Vi starte i første omgang behandling mot bjørk og gress (timotei) allergi. 

Det er mye bra informasjon på produsentens hjemmeside . 

Sjømannslegevirksomhet starter opp 16.07.2021

15. juli 2021

Vi har gleden å kunngjøre at vi fom 16.07.2021 kan starte opp igjen med sjømannslegevirksomhet. Spesialist i allmennmediisn -Matthias Steffen Schulz- har fått godkjenning fra Sjøfartsdirektoratet med  5 års varighet. Gjerne bestill time i noen dager på forhånd. 

 

Informasjon om Jansen vaksine mot COVID-19

10. juni 2021

Helsedirektoratet har 09.06.2021 bestemt  å åpne for vaksinering med Jansen vaksine ved særskilte omstendigheter for personer over  18 år. Oppdatert informasjon finnes på helsedirektoratets hjemmesider.

Jansen vaksinen er tatt ut av det offentlige vaksinasjonsprogrammet grunnet svært alvorlige bivirkninger med en hyppighet tilsvarende 1 av 20 000 vaksineringer. Disse kan vi ikke kartlegge på forhand. 

Bruk av Jansen vaksinen tilrådes ikke av FHI (fagmyndighet) og DnLF.

Siden alle vil innen utgang av sommeren få tilbud om COVID vaksinering med godkjennte og trygge vaksiner via det offentlige vaksinasjonsprogramm har vi derfor bestemt å ikke gi tilbud om Jansen-vaksine ved Midsund legekontor. 

Vi oppfordre alle å stille opp når dere blir kontakta av kommunens vaksinekoordinator.

Koronavaksinering

23. desember 2020

Koronavaksinering

gjennomføres for hele Molde Kommune etter nasjonale prioriteringskriterier. Vaksinasjonsteamet vil ta kontakt med de som skal vaksineres og gir beskjed om tidspunkt og oppmøtested. Oppdaterte opplysninger vil publiseres fortløpende på Kommunens hjemmeside. Du blir linket dit ved  å klikke på overskriften.